Blomkrukor fulla gården!

Att fynda och hitta blomkrukor hemma.

Uppdateringar från den här bloggen sker mest efter helger. Denna helg ryckte jag igång sambon att städa en del (till) i ladugården. Ett rum som jag sett innehåller blomkrukor och andra trädgårdstillbehör, men dock mestadels biltillbehör och annat som skulle tillhöra ett garage. Sagt och gjort så började vi rensa och som sagt så hittade jag massa blomkrukor, men även annat som verkar som potentiella krukor, haha!

Gamla eller nya?

Tanken med det där projektet var väl egentligen att göra plats för en trädgårdshörna, där jag kan ha alla trädgårdsprylar. De gamla blomkrukorna jag fann kommer jag att tvätta och ställa tillbaka i rummet så småningom. Finns fasiken massor av gamla krukor i jordkällaren också som ska få ta plats på det nya stället. 😃

Jag gillar att kombinera nytt med gammalt, och jag är såklart inte ensam om det. Bor på en äldre lantgård och med en tjusig altan, grill och utemöbler så är det perfekt och nästan en synd att inte ta tillvara på äldre prylar. Förhoppningen är att kunna hitta några snygga utekrukor som kan matcha de äldre som jag har. På Trendrum hittade jag perfekta utekrukor i cement som skulle vara perfekta hos mig där det ofta blåser, snygga är de också!

Bild på en av två pelargoner jag fått av min mamma, synd inte krukan syns så värst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *