Dags att höststäda ute! Gör ni det också!

Vad kan passa bättre denna årstid än att höststäda? Nog för att jag hellre myser till Netflix på ruggiga aftnar men jag skulle nog inte få ro. För om jag ska kunna få till trädgården så kan jag inte skippa att städa undan och förbereda inför vinter och kommande vår.

Javisst. Allt glesare mellan inläggen på sistone och det har med lite olika saker att göra, dels mitt jobb och dess helt för mig vansinniga arbetstider och dels pga mina projekt att jag startat nya dagligen när jag väl varit hemma (läs; ledig) från jobb. Jag kan liksom inte bestämma mig riktigt.

Haha, men då insåg jag ju nu då att projekten får anta nya former. Jag måste börja höststäda. Tog därför det kämpigaste först, humlen. Alltså helt otroligt vad den klamrar sig fast. Kollade därefter över i en av de rabatter där jag satt tomater i somras. Tyvärr har jag kanske ignorerat just de tre tomaterna för jag misstänkte att de hade frusit. Och kolla! Haha, två minstingar hade det trots allt blivit.

Kändes som så på bilden, haha!

De fick dock flytta in pga mitt dåliga samvete och bara stå och vara fina.

Skapa uterum är också att höststäda?

Ett av mina projekt jag haft sedan senaste inlägget är bland annat att rensa ett rum ute i ladugården. Den har tidigare varit ett ”förråd” för diverse gamla prylar. Nu är det däremot på väg mot ett rum att inhysa samtliga trädgårdsprylar (dvs bland annat alla blomkrukor som jag hittade tidigare). Som ett litet ”Ernst-rum”. Haha! Önskar dock att jag hade bilder på det, men har bara filmat. Måste lära mig hur man komprimerar videos bara, kanske ni vet hur man gör? 😉 Jag lovar att ni ska få se resultatet, jag blev mäkta imponerad.. av min sambo! Hah! Som låter mig göra såhär!

Nu får ni ha en fin kväll, jag har fyra jobbnätter framför mig.

Allt gott! 🌺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *