Planterade ni om era pioner efter inslaget på Nyhetsmorgon på Tv4? Det gjorde jag!

Jag kollar inte så helhjärtat på Nyhetsmorgon faktiskt. Men för någon helg sedan så var det ett inslag med en populär trädgårdsbloggare. Hon tipsade och visade om hur man bäst planterar om sina pioner, och att det skulle vara en bra tid att göra det nu. Som den lilla plant-nörd som man kom att bli så skickade jag ett strategiskt sms till min mamma. Jag råkade nämligen veta att jag kunde få plocka några av hennes buskpioner!

Sagt och gjort så hämtade jag en till tre buskpioner. Första bekymret jag hade var att jag lyssnat på vad Victoria sagt om pioner. Man ska tänka på vart man planterar dem. Jag fastnade nog en halv dag kring just det men valde slutligen att sätta det framför vårt brygstu, strax under fönstret.

Det som fascinerar mig än när man planterar saker utomhus om hösten är att man har en förväntning om vad fint det kommer bli. Ja, det kan det bli, men inte precis när man planterat, haha! Pioner är inget undantag, rabatten ser lika sovande ut ändå med de andra odlingarna bredvid.

De ser ju inte mycket ut för världen i det här tillståndet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *